Cosmetisch

De cosmetische arrangementen van Into feet zijn gericht op beauty en optimale verzorging van uw voeten, handen en natuurlijke nagels. 

Bij de cosmetische arrangementen wordt gebruik gemaakt van productlijnen van OPI:
Fijne nagellak en hand- en voetverzorgingsproducten die gericht zijn op het behoud en het liefst verbeteren van gezondheid en de conditie van de natuurlijke nagels. Alle producten hebben natuurlijke ingrediënten als basis en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. 

De cosmetische arrangementen zijn perfect te combineren met een pedicure- en wellnessbehandeling. U kunt dan gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde Combi arrangementen. 

 

Nagels lakken
Voor professioneel mooi gelakte nagels met een van de fantastische nagellak kleuren van OPI.
Bij Into feet heeft een kleurrijke vaste collectie en regelmatig nieuwe collecties van OPI. Daarnaast kunt u kiezen uit aantrekkelijk geprijsde nagellakken uit voorgaande collecties. Het lakken van de nagels is perfect te combineren met een pedicure of manicure behandeling. 
Uit hygiënisch oogpunt is het lakken van teennagels inclusief een OPI nagellak. U kunt kiezen uit zowel de mininagellakjes als de reguliere OPI nagellakflesjes.  


Gelcolor by OPI
Voor prachtig verzorgde en gelakte nagels.
Het is direct droog, krasbestendig en blijft goed zitten waardoor u wekenlang kunt genieten van een schitterende kleur en glans op uw teennagels. U kunt bij Into feet kiezen uit diverse modieuze kleuren en combinaties.GelpolishOnFeet_2.jpg


Into feet maakt gebruik van de Gelcolor van OPI. Deze gellak wordt met een kwastje op de nagels aangebracht en uitgehard onder een LED-lamp. Hierdoor is de lak direct droog en kunt u meteen na de behandeling weer gaan en staan waar u wilt.

Het Gelcolor arrangement bestaat uit:
 - op juiste lengte brengen van uw teennagels 
 - reinigen en verzorgen van de nagelomgeving
 - aanbrengen van Gelcolor naar keuze
 - verzorgende nagelolie inmasseren

Gelcolor van OPI kan tijdens de eerst volgende behandeling opnieuw worden aangebracht of indien gewenst verwijderd. De Gelcolor kunt u ook eenvoudig thuis verwijderen met de OPI Expert Touch verwijderset, inclusief instructie, verkrijgbaar bij Into feet.
Gelcolor is perfect te combineren met een pedicure behandeling. Bij probleemnagels wordt in overleg met u de beste behandeling vastgesteld. 

 

Pedicure by OPI 
Een luxe cosmetische voetverwennerij met heerlijke geuren en intens verzorgende producten samengesteld uit de beste natuurlijke extracten en etherische oliën. 
Geniet van de ervaring van ontspanning en weldaad voor uw voeten met een zuiverende soak, verzachtende soften en scrub, hydraterend masker en een massage
met botanische extracten. Algemeen_-_feet_love_OPI.jpg

Pedicure by OPI bestaat uit: 
 - Soak: zuiverend voetbad met grapefruit extracten 
 - Soften: eelt verzachtende fruitzuren van avocado
 - Scub: natuurlijke suikerkristallen en vitamine E en A
 - Mask: hydraterend masker van  porseleinaarde
 - Massage: vochtherstellende lotion met botanische extracten 

Tijdens deze behandeling worden de nagels op lengte gebracht, gereinigd en verzorgende nagelolie opgebracht en licht eelt gevijld. 

Heeft u last van matige tot ernstig eeltvorming of nagelproblemen vraag dan bij Into feet naar de mogelijkheden voor een deelbehandeling aanvullend op de Pedicure by OPI voor de ultieme voetverzorging. 


Manicure by OPI 
De schoonheidsbehandelingen voor uw handen en vingernagels.
De Touch up treatment is een snelle manicure waarin u in een oogopslag verzorgende nagels en handen hebt.
De Avoplex Avocado Treatment is een fijne wellness behandeling voor uw handen waarbij zowel uw handen als nagels optimaal verzorgd worden met de Avoplex producten van OPI. De behandeling wordt afgesloten met een massage van de handen.    
Beide manicure behandeling zijn heel goed te combineren met nagels lakken of een Gelcolor by OPI behandeling. 

 

Uw voeten krijgen bij Into feet de tijd en aandacht die ze verdienen.
Beleeft de zorg van Into feet.