Pedicure  

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen. Met een bezoek aan Into feet blijven uw voeten in goede vorm en conditie. Het helpt bovendien klachten voorkomen. Uw voeten hebben er baat bij. Beleef de zorg van Into feet.   

Daar geen enkel paar voeten hetzelfde zijn biedt Into feet verschillende soorten pedicure behandelingen: 

Pedicure Behandeling 
feet71_infran_160-240.jpg
Voor de complete preventieve verzorging van uw voeten. Een pedicure basisbehandeling bestaat minimaal uit:
  • desinfectie van de voeten
  • verzorging van de huid
  • verzorging van de nagels
  • reiniging van de nagelomgeving
  • einddesinfectie van de huid en nagels
  • aanbrengen van verzorgende nagelolie van Courtin
  • inmasseren van een huidverzorgende crème van Courtin 
Een pedicure plusbehandeling bestaat uit de basisbehandeling plus extra behandelingen voor voeten met huid- of nagelproblemen en voor de diabetische en/of reumatische voeten.  


Deelbehandeling
Voor behandeling van enkelvoudige voetproblemen zoals een likdoorn verwijderen, het knippen en verzorgen van uw teennagels of het enkel verwijderen van lichte tot matige eeltvorming. Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur van de behandeling.  

 
Nagelbehandeling
Voor specifieke nagelproblemen zoals ingroeiende nagel, trauma nagel of nagels aangetast door een schimmel. Bij een ontsierde nagel kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van gel/acryl waarmee uw nagel getransformeerd wordt tot een mooi verzorgde nagel. Maar ook het geleiden van ingroeiende nagel met een nagelbeugel of nagelspange behoort tot de mogelijkheden.
Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur van de behandeling plus de kosten van de gebruikte materialen.


Voorafgaand aan de behandeling wordt met u besproken welke behandeling het meest passend is bij uw voeten. Mocht er sprake zijn van uitgebreide voetproblematiek, waarvan de behandeling langer duurt dan een uur, dan wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld.


Aanvullende informatie
feet141_infran_175-267.jpg
Komt u voor een eerste behandeling dan nemen we een korte vragenlijst door met betrekking tot medicatie of eventuele allergieën of andere bijzonderheden die van belang zijn voor de pedicure behandeling.

Into feet maakt bij de behandeling van de voeten gebruik van de zogenaamde nattechniek. De te behandelen nagels en/of huid worden door middel van gedemineraliseerd water gekoeld. Daardoor ontstaat er op de huid nauwelijks tot geen branderig gevoel. De behandeling wordt als prettig ervaren.

De behandelruimte van Into feet bevindt zich op de eerste etage. 

Bent u bekend met diabetes mellitus en/of reuma, dan kunt u bij Into-feet terecht voor periodiek voetonderzoek en  passende pedicure behandelingen. Indien gewenst kan een digitale factuur voor uw zorgverzekering worden opgesteld.

 


Door een regelmatige en deskundige verzorging blijven uw voeten in goede conditie en voorkomt u vervelende voetklachten.