Wellness    

Bij Into feet kunt u terecht voor pure verwennerij, met keuze uit diverse wellness arrangementen voor voeten, gericht op ontspanning en welzijn.
 
Bij de wellness arrangementen wordt gebruikt gemaakt van de verzorgende producten van Courtin.   
De wellnessarrangementen zijn perfect te combineren met een pedicurebehandeling. U kunt dan gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde Combi arrangementen.  

Chinflex® Voetmassage
feet151_infran_169-208.jpgErvaar de ongekende weldaad van een ontspannende en energieke voetmassage. Deze massage, gebaseerd op de principes van de oude originele Chinese voetmassages, is een weldaad voor uw lichaam en geest.
 
In de Intofeet Chinflex® Voetmassage worden twee aspecten in de massage meegenomen:
De zones van de voeten.
Deze reflecteren ons gehele lichaam. Door deze te masseren ontstaat er een betere doorbloeding van de daarbij behorende lichaamsdelen. 
De meridiaanbanen en acupunctuurpunten.
De meridianen zijn energetische banen. Op deze banen zitten acupunctuurpunten. Het masseren van deze banen en punten kan het hele lichaam van energie voorzien.
 
Door het toepassen van prettige, ontspannende en intensieve massagetechnieken op deze twee onderdelen komen uw lichaam en geest tot rust en wordt de energiedoorstroming gestimuleerd.Na afloop voelt u zich ontspannen en vitaal. Dit maakt de Chinflex® Voetmassage tot een ongekende weldaad.
  

Spa Wellness arrangement
De verfrissende schoonheidsbehandeling van Courtin voor uw voeten. 
Spa Wellness geeft een optimale huidverzorging van de onderbenen en voeten. Samen met de afsluitende ontspanningsmassage is het een weldaad voor uw lichaam en geest. Na afloop stroomt de energie weer in uw voeten.
 
Het Spa Wellness arrangement bestaat uit:
  • intensieve reiniging en verfrissing van de huidfeet181_infran_152-176.jpg
  • het uitvoeren van een huidpeeling
  • aanbrengen van een hydraterend en verzorgend spa voetmasker, waarbij u de keuze heeft uit een verkoelend of een verwarmend masker
  • aanbrengen van verzorgende nagelolie
  • afsluitend een ontspannende en weldadige voetmassage met een hydraterende en verzachtende balsem.
Voor een optimaal resultaat van de behandeling adviseren wij u om kleding te dragen waarbij het mogelijk is om ook uw onderbenen te behandelen.
  

Verzorgende Massage Combi
De Into feet Verzorgende Massage Combi is een hele prettige massage voor na een predicure behandeling. Deze voetmassage richt zich op de zones van de voet en verzorging van de huid van voeten en onderbenen. Voor verzorging van uw huid wordt gebruik gemaakt van de massage- en voetbalsem van Courtin. Deze balsem heeft een hydraterende kalmerende en verzachtende werking. Na afloop van deze massage voelt u zich ontspannen en voelen uw voeten zacht en fris aan. Dit maakt de Into feet Verzorgende massage Combi een heerlijke afsluiting van de pedicurebehandeling.
 
  
 
 
Uw voeten krijgen bij Into feet de tijd en aandacht die ze verdienen.
Beleef de zorg van Into feet.